IJsseldal Wonen kiest voor Itris ViewPoint

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 13 april j.l. heeft IJsseldal Wonen uit Twello een meerjarig contract getekend met Itris voor het gebruik van ViewPoint. Na een zorgvuldig selectietraject, ondersteund door de adviseurs van SmartR, bleek ViewPoint het beste te passen bij de ambities van IJsseldal Wonen.

Redenen om voor ViewPoint te kiezen zijn de integraliteit van de oplossing, de gebruikersvriendelijke interface, de flexibiliteit van het pakket en de servicegerichtheid van de Itris organisatie. De nieuwste versie van ViewPoint bevat een integraal Zaaksysteem waarmee IJsseldal Wonen de slag gaat maken naar een digitale corporatie waarbij communicatie met de huurders en ketenpartners centraal geregeld wordt.

Uniek is de mogelijkheid om via de inrichting van ViewPoint ook de portalen zonder programmeren aan te passen aan hetgeen de corporatie met de buitenwereld wil communiceren. IJsseldal Wonen gaat hier voortvarend mee van start en zal via een aantal Zaaktypen de werkprocessen gaan stroomlijnen.

Met circa 40 medewerkers zet IJsseldal Wonen zich dagelijks in voor goed en betaalbaar wonen in de gemeenten Lochem en Voorst. De ruim 3.500 woningen liggen verspreid over 14 kernen en buurtschappen. De kernwaarden van IJsseldal Wonen zijn: de klant centraal, samenwerken op basis van wederkerigheid en integer en transparant. Itris past daar prima bij. IJsseldal Wonen en Itris kijken uit naar een jarenlange plezierige en succesvolle samenwerking.

Bron: Itris

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Itris in de CorporatieGids 2016 te bekijken.