Ibis speelt in op technologische ontwikkelingen met nieuwe versie IBIS-MAIN

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het outsourcen van bedrijfsprocessen, automatiseren van primaire en ondersteunende processen en het verbeteren van de samenwerking tussen softwarepakketten. Volgens Alex van der Leer van Ibis zijn dit de thema's die anno 2016 bij woningcorporaties spelen. Het bedrijf speelt op deze ontwikkelingen in met haar nieuwe versie van IBIS-MAIN, en wil bezoekers van CorporatiePlein op 22 september hier meer over vertellen.

"De ICT-markt binnen de corporatiesector is het afgelopen jaar sterk in ontwikkeling geweest," begint Alex. "Eén belangrijk onderwerp die wij hierin zien, is de vraag om de samenwerking tussen softwarepakketten te verbeteren. De verschillende processen binnen de woningcorporatie moeten beter bij elkaar aansluiten. Er blijft een sterke vraag naar het beheren en analyseren van Big Data, en ook zien we een groter wordende toename in de vraag naar Clouddiensten. Ibis heeft een voorsprong opgebouwd door een aantal jaar geleden al in te spelen op deze vraag. Onze software is daarom beschikbaar in de cloud en de nieuwe versie van IBIS-MAIN is volledig webbased."

Nieuwe versie IBIS-MAIN
Het eerdergenoemde outsourcen van bedrijfsprocessen is een ander actueel onderwerp bij corporaties. "De vraag hiernaar zal de komende jaren blijven toenemen. De vraag naar het vereenvoudigd automatiseren van primaire en ondersteunende processen als klantportalen, inspectiesoftware en andere mobiele applicaties die door derden beheerd kunnen worden zal daarom ook stijgen."

Op CorporatiePlein staat de nieuwe versie van IBIS-MAIN op de stand van Ibis centraal. "Het afgelopen jaar hebben wij onze nieuwe versie sterk doorontwikkeld. Met de release van de nieuwe Scenario-module hebben wij daarnaast een brug geslagen om MAIN Online bij een breed publiek te introduceren."

Ibis is op CorporatiePlein te vinden op stand 17.