Huurders Waardwonen blij met Fox Klantportaal (Flexiciel)

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Waardwonen in Huissen heeft als een van de eerste corporaties Fox Klantportaal (Flexiciel) succesvol in gebruik genomen. Het portaal biedt huurders de gelegenheid om alle zaken zelfstandig online uit te voeren.

Om het gebruik van het portaal onder de huurders te stimuleren, is Waardwonen een actie gestart.
Aareon heeft deze actie gesteund door een iPad ter beschikking te stellen die onder de gebruikers van het portaal verloot werd.

Hieronder maken wij u graag deelgenoot van het door Waardwonen gepubliceerde persbericht.

Gebruikers Mijn Waardwonen winnen iPad en cadeaubon
Vanaf eind december kunnen huurders een groot aantal zaken online regelen via Mijn Waardwonen. Op dit vernieuwde huurdersportaal kunnen huurders hun persoonlijke en contractgegevens bekijken en wijzigen, een betaling doen, een reparatie plannen en hun vragen stellen. Ook worden alle contacten met Waardwonen hier vastgelegd. Eén derde van de huurders maakt hier inmiddels gebruik van. Bij registratie maakten de huurders kans op een iPad of een cadeaubon van 100 euro. Mevrouw Zantinge uit Bemmel heeft de iPad gewonnen: “Ik woon al 30 jaar heel tevreden in een woning van Waardwonen en heb me gelijk geregistreerd voor Mijn Waardwonen. Ik ben heel blij en verrast met de iPad.”

De prijzen werden op 25 februari uitgereikt door Hanke Gielen, bestuurder van Waardwonen. De iPad is beschikbaar gesteld door de leverancier van het huurderportaal, Aareon. Aareon heeft het gebruiksvriendelijke Mijn Waardwonen in 3 maanden bij Waardwonen geïmplementeerd. Tegelijkertijd met het huurdersportaal heeft Waardwonen het primaire systeem Tobias AX geïmplementeerd. “Beide projecten zijn binnen de planning opgeleverd en bieden grote voordelen voor de medewerkers en de huurders”, vertelt Bert van de Berg, manager Bedrijfsvoering en Control.

Alle zes prijswinnaars waren uitgenodigd voor de prijsuitreiking op het kantoor van Waardwonen in Huissen. De heer en mevrouw Eerden wonen al vanaf 1989 in het centrum van Huissen. De familie Ghodeda komt uit Irak en woont bijna twee jaar met veel plezier in Huissen. Mevrouw Engelen woont in een appartement in Millingen aan de Rijn en is door een medewerker van Waardwonen thuis opgehaald om bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn. De familie Blom en Peters konden er helaas niet bij zijn en ontvangen  hun bon nog op een later moment.

Alle bewoners zijn blij met de mogelijkheid om hun zaken nu online te regelen. Ook al hebben ze nog niet allemaal veel ervaring met internet. “Voor een aantal zaken op internet vragen we wel eens hulp van de kinderen, maar het registeren voor Mijn Waardwonen hebben we zelf gedaan”, vertelt mevrouw Eerden. Mevrouw Engels vult hierop aan: “Je moet toch bijblijven en het is heel erg makkelijk als je straks de reparaties en andere verzoeken online kunt doen.”

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2015 te bekijken.