Huisstijl- en merkmanagement erg belangrijk

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

U vindt het belangrijk om uw merk te laten spreken. Om herkenbaar te zijn, intern en extern. Consequent gebruik van uw logo, uw huisstijl is daarom erg belangrijk. Ieder document dat verstuurd wordt (digitaal of per post) is een communicatiemoment – en dus een kans – voor uw bedrijf. U wilt professioneel voor de dag komen en zeker weten dat iedereen de juiste huisstijl gebruikt. B‑ware regelt dat.

Professionele communicatiemiddelen
Wij zijn gespecialiseerd in het doorvoeren van uw huisstijl in uw communicatiemiddelen. Zo weet u zeker dat iedere brief die het pand uitgaat, iedere presentatie die wordt gegeven of iedere e-mail of nieuwsbrief de juiste uitstraling heeft. De afdeling communicatie hoeft nooit meer voor huisstijlpolitie te spelen. Met DocSys.Web is huisstijl- en merkmanagement eenvoudig.


Makkelijk maken: de gebruiker centraal
Om succesvol te zijn is de gebruiksvriendelijkheid van een systeem cruciaal. DocSys.Web heeft de vertrouwde Office look en feel en werkt met handige invoerschermen. Vanzelfsprekend worden beschikbare gegevens hergebruikt door koppelingen met diverse systemen, boeken en bestanden. Dit bespaart tijd en voorkomt fouten.

Flinke kostenbesparing
Het automatiseren van uw huisstijl en optimaliseren van document-gerelateerde processen zorgt voor een flinke kostenbesparing. Door processen beter in te richten wordt een fikse tijdsbesparing gerealiseerd. Zowel wat betreft het maken van documenten als op het gebied van onderhoud en beheer. U kunt ook besparen op drukwerkkosten. Bestel bijvoorbeeld generiek drukwerk en gebruik de multi-label-manager om eenvoudig het juiste logo en locatiegegevens toe te voegen. Automatische printerladeaansturing zorgt dat u foutloos print.

Bron: B-ware