Hoppinger: Alles-in-één verhuurplatform met toekomstbestendige architectuur neerzetten

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 23 september vindt CorporatiePlein weer – zoals vanouds – fysiek plaats in Expo Houten. Met ruim zeventig stands en een extra grote beursvloer belooft het weer een ouderwets informatieve en leuke dag te worden. Wat kunnen de bezoekers verwachten op de vloer en welke kennissessies zijn er te bezoeken op de stands van de verschillende exposanten? CorporatieGids.nl ging hier alvast over in gesprek met Marjanne van Sambeek van Hoppinger.

Volgens digital partner Hoppinger is het tijd voor een alternatief, begint Marjanne: “Samen met studentenhuisvester de SSH brachten wij dit alternatief tot leven in een alles-in-één verhuurplatform met toekomstbestendige architectuur als fundament. De huurder of woningzoekende staat in het gehele proces centraal en ervaart een vlekkeloze customer journey. Daarbij maakt de technische architectuur het mogelijk op een flexibele manier nieuwe subprocessen te integreren en op basis van data de klantervaring steeds verder te optimaliseren.”

Strategische partner
“Extra waardevol is dat Hoppinger een strategische partner is in plaats van leverancier,” gaat Marjanne verder. “Daarmee brengt Hoppinger kennis vanuit andere sectoren en oplossingen aan tafel, en durven we uit te dagen en buiten de huidige kaders te denken. Zonder de randvoorwaarden uit het oog te verliezen. Benieuwd geworden? Kom langs op onze stand voor uitwisseling van kennis en inspiratie. De koffie staat klaar!”

Hoppinger is te vinden op stand 44 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: Hoppinger, Foto: Hoppinger