homii: verrassingen voorkomen door inzicht in de energielasten

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Als woningcorporatie ben je er voor een doelgroep met een kleinere portemonnee. Dat betekent dat je wilt voorkomen dat huurders in financiële problemen komen. Door hen inzicht en grip te geven op hun energielasten bij blokverwarming complexen, kunnen corporaties dit realiseren. homii helpt hen hierbij en vertelt er op 12 september meer over tijdens CorporatiePlein. Wij spraken daar alvast over met directeur Arnon Kadouch.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Belangrijke – en essentiële – innovatieve ontwikkelingen op het gebied van blokverwarming waardoor bewoners eindelijk het hele jaar door inzicht kunnen krijgen in de energielasten. Geen onverwachte hoge eindafrekening meer, maar het hele jaar door zien hoe je ervoor staat. Hiermee kan je als woningcorporatie, met de stijgende energie kosten, eindelijk voorkomen dat bewoners verrast worden door een torenhoge naheffing. Dat staat centraal bij homii dit jaar op CorporatiePlein 2024.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Hoe help je bewoners op blokverwarming meer grip te krijgen op de stookkosten gedurende het jaar? Hoe kan ik bewoners die uit de pas lopen op tijd waarschuwen? Hoe voorkom ik als woningcorporatie dat bewoners achteraf verrast worden? Ook zal homii een ‘revolutionaire’ feature bekendmaken tijdens CorporatiePlein welke in Q1 2025 beschikbaar wordt gemaakt voor bestaande (en nieuwe) klanten.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Het voorkomen van financiële problemen bij huurders op blokverwarming. Door het hele jaar door te monitoren hoe het voorschot zich verhoudt tot de kosten van het energieverbruik, kunnen zowel de woningcorporaties als de bewoners voorkomen dat er opeens een naheffing van soms wel duizenden euro's op de mat komt in juli. Ook helpt homii bij het verbeteren van het administratie werk rondom de stookkosten door het standaardiseren en automatiseren van terugkerende processen. Daarmee voorkom je fouten in de afrekeningen en hou je meer tijd over voor de huurders die extra aandacht nodig hebben.

homii is op CorporatiePlein te vinden op stand 2.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: homii