Hofmeier: Zorg dat je weet hoe je er écht voorstaat

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Weten waar je staat als woningcorporatie is essentieel om effectief en doelgericht te kunnen verbeteren. Daarom komt Hofmeier tijdens CorporatiePlein met twee quickscans: contractbeheer en soft controls. Hoe helpen deze scans bezoekers en wat kunnen ze verder verwachten bij de stand van Hofmeier? Wij spraken met sectormanager Frank Bieleman.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Op de stand kunnen bezoekers ontdekken hoe hun corporatie ervoor staat op verschillende thema’s, zoals contractbeheer en soft controls. Is je contractbeheer goed georganiseerd, of is er veel winst te behalen? Hoe staat het met de soft controls bij jouw corporatie? Kom langs bij de Hofmeier stand en ontdek het zelf!

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Tijdens CorporatiePlein bieden wij twee waardevolle quickscans die je inzicht en controle helpen verbeteren:

  • Quickscan contractbeheer: Deze quickscan biedt een eenvoudige manier om een goed beeld te krijgen van je huidige processen. Welke contractuele afspraken hebben we met leveranciers, monitoren we die inhoudelijk en financieel en voeren we de juiste doorberekeningen door? Ontdek waardevolle inzichten en tips om je contractbeheer te verbeteren. Vul de scan in en zie waar je kunt optimaliseren.
  • Quickscan soft controls: Benieuwd hoe jouw woningcorporatie presteert op het gebied van soft controls? Wat is onze werkcultuur, hoe spreken we elkaar aan, hoe halen we het beste uit de collega’s en hun samenwerking? Deze quickscan geeft inzicht in de huidige stand van zaken en laat zien waar de sterke- en verbeterpunten liggen.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Natuurlijk met alle vraagstukken op het gebied van finance, control en bedrijfsvoering. Bij de Hofmeier stand kun je met onze collega’s praten over uiteenlopende uitdagingen op de financiële afdeling van een corporatie. Geniet van een kopje koffie terwijl we jouw vragen en uitdagingen bespreken. Er is natuurlijk ook iets lekkers geregeld!

Hofmeier: Mensen waar je op kunt rekenen. Mis deze kans niet en kom langs! Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw woningcorporatie!

Hofmeier is te vinden op stand 72.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Hofmeier