Hoe digitaal wilt u zijn?

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Kosten besparen, efficiënter werken en ga zo maar door. Het zijn woorden die steeds vaker in nieuwsberichten verschijnen. Maar het is ook noodzaak, wilt u als corporatie overeind blijven staan. Digitalisering levert ook echt een belangrijke bijdrage hieraan. Maar hoe realiseert u een digitale corporatie?

Tijdens het mini-symposium ‘Hoe digitaal wilt u zijn?’ dat HC&H komende donderdag 26 juni in het Beatrix Theater in Utrecht organiseert, geeft HC&H u de juiste handvatten om de richting en de kaders in uw eigen organisatie vast te stellen als fundament voor een succesvolle online strategie.

Niet alleen praktijk maar ook de theorie
Naast de handvatten die HC&H u geeft, delen Edwin van Spronsen van Havensteder en Cécile Engelsma van Rochdale hun ervaringen met u! En u ontmoet vele collega-corporaties waarmee u uw ervaringen kunt uitwisselen. Tot op heden hebben ruim 30 deelnemers van meer dan 20 corporaties zich al aangemeld.

Deelnemen?
Is uw interesse gewekt? Deelname is gratis. Bezoek de website van HC&H voor het volledige programma en overige informatie.

Bron: HC&H Consultants