Hersense organiseert gratis seminar 'Van balie naar Klik'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op 7 juni aanstaande organiseert Hersense samen met Weijs consult het gratis seminar "van balie naar Klik". Op vijftien kilometer afstand van Utrecht en Amersfoort in de bossen bij Zeist ligt de KNVB Campus. De KNVB Campus is een bijzondere plek waar de heilige velden van het Nederlands elftal zich bevinden. Op deze inspirerende locatie komen 7 grote leveranciers uit de branche hun producten en diensten demonstreren. 

Hoe bereik ik een klantgerichtere en efficiëntere organisatie? En klikt dat met de verwachting van de klant? Wat zijn de laatste ontwikkelingen en actuele onderwerpen op het gebied van de AVG in relatie tot online dienstverlening? Laat je meenemen langs de uitdagingen die komen kijken bij de ultieme klantreis. Ook dit jaar hebben wij weer bijzondere sprekers uitgenodigd. Zo nemen we een kijkje in de keuken bij een grote verzekeraar. Hoe pakken zij dit nou aan en vooral wat kunnen wij daarvan leren.

Zin in een leerzame, inspirerende en gezellige middag waar veel ruimte is voor interactie met de grootste leveranciers uit de branche? Schrijf je dan in op https://lnkd.in/g5wK9Uu en schuif op 7 juni vanaf 12:00 uur aan bij de lunch. Wij kijken er naar uit!

Bron: Hersense | Foto: Hersense