Hersense: Betrouwbare en eenvoudige implementatie van nieuwe releases en systemen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Informatisering is voor woningcorporaties onmisbaar om het werk goed en efficiënt te kunnen uitvoeren. Hoe houd je grip op de snelle ontwikkelingen in dit vakgebied, hoe kun je als corporatie ontzorgd worden en wat is daarbij de rol voor effectief test- en releasemanagement? Hersense vertelt er op 12 september over tijdens CorporatiePlein en wij spraken alvast met Managing Partners Hugo Neeskens en Renée Reinartz.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Met Functioneel Beheer as a Service (FBaaS) bieden wij een totaaloplossing voor het functioneel beheer, waarbij in deze editie van CorporatiePlein het test- en releasemanagement centraal staat. Ons platform TestKit levert actuele testscripts, een live dashboard en gedetailleerde rapportages om de voortgang en kwaliteit van het testen te waarborgen. Dit zorgt voor betrouwbare en eenvoudige implementaties van nieuwe releases en systemen met minimale inspanning.

Naast onze gebruiksvriendelijke testsoftware bieden we uitgebreide coördinatie en ondersteuning:

  • Opleiden: We zorgen dat (kern)gebruikers de nodige kennis en vaardigheden bezitten om comfortabel te testen.
  • Ondersteunen: We beginnen met een risico-inventarisatie van de wijzigingen in de releasenotes, bepalen welke onderdelen getest moeten worden en informeren de organisatie. Onze functioneel beheerders zetten de juiste versie in de testomgeving en verwerken de releasenotes. We helpen ook bij het testen indien gewenst.
  • Issuemanagement: Ons transparante ticketsysteem genereert eenvoudig tickets met duidelijke status en tijdlijnen, wat inzicht biedt voor zowel uw team als leveranciers.
  • Iteratief Proces: We hanteren een continue feedbackloop totdat de nieuwe release volledig aan de verwachtingen voldoet.

Deze combinatie zorgt ervoor dat corporaties soepel en betrouwbaar nieuwe releases en systemen kunnen implementeren.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Bij ons kunnen corporaties terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van informatisering en het beheer van informatiesystemen. We bieden een uitgebreide reeks diensten op strategisch, tactisch en operationeel niveau, van het ontwikkelen van een informatiestrategie tot en met het functioneel beheer.

Wij begeleiden corporaties bij selectie- en implementatietrajecten, zoals de keuze en implementatie van een nieuw primair bedrijfssysteem of het vinden van een geschikte outsourcingspartner. Daarnaast ondersteunen we bij conversies, testtrajecten en leveranciersmanagement.

Kortom, voor al uw vragen over informatiemanagement staan wij klaar met deskundig advies en uitgebreide ondersteuning.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
Wij bieden een volledig pakket aan diensten om corporaties te ondersteunen en te ontzorgen op het gebied van informatisering, met een focus op de lange termijn. Onze klanten waarderen onze verantwoordelijkheid voor resultaatgericht werken en ons vermogen om verbinding te creëren.

Veranderingen in informatisering hebben impact op de hele organisatie. Daarom besteden we veel aandacht aan het betrekken van medewerkers en aan de betekenis van deze veranderingen voor de organisatie, zowel nu als in de toekomst. Dit zorgt ervoor dat we niet alleen onze opdrachten succesvol afronden, maar ook dat we de resultaten duurzaam verankeren.

Wij maken verbinding met zowel de medewerkers als de leveranciers, waardoor we een blijvend positief effect realiseren. Onze integrale aanpak zorgt ervoor dat corporaties klaar zijn voor de toekomst van informatisering.

Hersense is op CorporatiePlein te vinden op stand 43.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Hersense