HC&H organiseert executive dinner over digitale dienstverlening en selfservice

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Kosten besparen, efficiënter werken en ga zo maar door. Het zijn woorden die steeds vaker in nieuwsberichten verschijnen. Maar het is ook noodzaak wilt u als corporatie overeind blijven staan. Digitalisering levert echt een belangrijke bijdrage hieraan. Maar hoe optimaliseert u uw digitale dienstverlening? U hoort het tijdens het executive dinner op 30 september in Kasteel Montfoort waarvoor meer dan 20 corporatie bestuurders en directeuren zich reeds hebben aangemeld.

Thema en gastsprekers
De stakeholder wordt proceseigenaar en uw medewerker de regisseur. De wijze waarop de corporatie haar processen heeft ingericht gaat veranderen. Selfservice en digitale dienstverlening zijn hierbij de sleutelwoorden. De gevolgen van en de voorbereiding op deze digitale omwenteling vormen het thema van ons executive dinner.

Tijdens het diner zal gastspreker Frank Janssen, directeur Operations bij Menzis, zijn ervaringen met dit thema, en wat daar allemaal bij komt kijken, met u delen. Daarnaast zal de Woonmensen haar ervaringen delen over het verandertraject dat zij heeft doorgemaakt en nog moet doormaken.

Aanmelden
HC&H organiseert dit dinner op 30 september speciaal voor bestuurders en directeuren van corporaties. Aanmelden kan via info@hcenh.nl.

Bron: HC&H Consultants