HC&H ondersteunt woCom bij implementatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Begin 2016 heeft woCom met vijf andere corporaties in Oost-Brabant gekozen voor de implementatie van het ERP-systeem ViewPoint van Itris. De contractvorming voor de zes corporaties is begeleid door Annelies van den Berg van HC&H. Inmiddels zijn vijf van de zes corporaties gestart met de implementatie van ViewPoint. Naar verwachting gaan de vijf organisaties eind 2016 live met het nieuwe ERP-systeem.

Voor de implementatie van ViewPoint bij woCom is Brian Walsh van HC&H gevraagd het project namens de corporatie te leiden. Met de vervanging van de huidige systemen door ViewPoint verwacht woCom onder andere efficiency voordelen te behalen die ten gunste komen van haar medewerkers en klanten. Door het nieuwe systeem zullen processen en de daaraan gekoppelde werkwijzen wijzigen met het doel beoogde voordelen te realiseren. Met de implementatie van ViewPoint kiest woCom voor veranderingen in de huidige manier van werken.

Brian heeft in verschillende sectoren veel ervaring opgedaan met implementatietrajecten en is een gedreven professional die mens- en resultaatgericht werkt. Vanuit het HC&H motto “samen denken & samen doen!” neemt Brian samen met het projectteam woCom vanaf de start van het project mee in de op handen zijnde veranderingen. Hierbij combineert hij zijn vaardigheden als projectmanager met zijn ruime ervaring in diverse verandertrajecten. De keuze van woCom voor ViewPoint en de implementatie hiervan voor het einde van 2016 getuigt van een ambitie waaraan Brian met veel enthousiasme zijn bijdrage levert.

Over woCom
WoCom is als dienstverlenende organisatie actief in zes gemeenten: Asten, Cranendonck, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek en Someren. Zij zorgt voor voldoende betaalbare woningen in een prettige woonomgeving voor ruim 8.500 huishoudens.

Bron: HC&H

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H in de CorporatieGids 2016 te bekijken.