HC&H ondersteunt Wierden en Borgen in verdergaande digitalisering

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Eerder dit jaar heeft Woningstichting Wierden en Borgen met hulp van de door HC&H georganiseerde ‘Stip op de Horizon’ sessie haar I&A strategie bepaald. Daaruit is naar voren gekomen dat Wierden en Borgen stappen wil zetten in het verder digitaliseren, zowel binnen de eigen organisatie als in de contacten naar haar klanten en leveranciers.

Speerpunten zijn o.a. de selectie en invoering van een Document Informatie Systeem en Portalen, procesoptimalisatie en ketenintegratie. Hiertoe heeft Wierden en Borgen de hulp van HC&H ingeschakeld. HC&H zal het programmaplan en de globale business cases opstellen. Daarna levert HC&H Wierden en Borgen een programmamanager die de doelstelling van het programma maar ook de samenhang bewaakt. Daarnaast ondersteunt HC&H Wierden en Borgen ook in de rol van projectleider in de verschillende deelprojecten.

Woningstichting Wierden en Borgen verhuurt ruim 5000 woningen in de gemeenten Bedum, Eemsmond, Loppersum, De Marne, Ten Boer en Winsum. Wierden en Borgen richt zich met name op het bieden van goede, passende en betaalbare woonruimte aan mensen met een beperkt budget. Ook biedt zij woonruimte aan doelgroepen die speciale aandacht verdienen, zoals gehandicapten en vluchtelingen.

Bron: HC&H Consultants

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H in de CorporatieGids 2015 te bekijken.