HC&H ondersteunt Stichting Eigen Bouw bij selectietraject

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Stichting Eigen Bouw heeft in 2014 een ondernemingsplan opgesteld waarbij het uitgangspunt is om zelfstandig te blijven. Automatisering is één van de mogelijkheden om dat te realiseren. Het huidige ERP-systeem is door de leverancier End of Life verklaard. Het contract loopt in de 2e helft van 2016 af. Eigen Bouw staat dus voor de keuze of zij de relatie met haar huidige software leverancier wil continueren.

Eind 2015 heeft Jan Niessen van HC&H Stichting Eigen Bouw op het gebied van automatisering mogen adviseren, waarbij onder andere een doorkijk is gemaakt naar de kosten die verwacht mogen worden. Besloten is om een selectietraject op te starten. Dit betekent dat Eigen Bouw nog voor de zomer van 2016 een keuze gaat maken voor een nieuw ERP-systeem en de implementatie hiervan. Om snel een gefundeerde en duurzame keuze te kunnen maken voor de toekomst, is een procesmatige aanpak essentieel. Anderzijds dient het project pragmatisch ingestoken te worden, aangezien de ondersteuning van het huidige ERP-systeem nog in 2016 afloopt. Jan Niessen ondersteunt Eigen Bouw in de rol van projectleider bij deze opgaaf. Marnix Ferwerda heeft als adviseur zitting in de stuurgroep, het eindverantwoordelijke orgaan voor het selectietraject.

Over Stichting Eigen Bouw
Sinds 1914 staat Eigen Bouw garant voor kwalitatief goede woningen en commerciële ruimten, een goede service en een persoonlijke benadering van (potentiële) huurders. Als een van de oudste verhuurders in Deventer beheert Eigen Bouw een breed assortiment woningen en commerciële ruimten, gesitueerd op zeer gewilde locaties in Deventer.

Als relatief kleine organisatie kan Eigen Bouw slagvaardig en flexibel optreden. Eigen Bouw is een stichting, heeft geen winstoogmerk en haar uiteindelijke maatschappelijke doel is om de huurders kwalitatief goede woningen en service te bieden in een prettige woonomgeving.

Lees meer over onze diensten rondom selectietrajecten.

Bron: HC&H

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H in de CorporatieGids 2015 te bekijken.