HC&H ondersteunt Rochdale bij implementatie ERP systeem

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Omdat het contract met de huidige ERP leverancier begin 2017 afloopt en de ondersteuning van het huidige ERP niet gecontinueerd wordt, heeft Rochdale begin 2015 besloten een selectie te starten voor een nieuw ERP systeem waarbij inmiddels de keuze is gemaakt voor Tobias AX van Aareon. De overgang naar een nieuw ERP heeft altijd impact op de organisatie en haar medewerkers. Niet alleen moet het nieuwe systeem eigen worden gemaakt, er dient ook rekening te worden gehouden met wijzigingen in de processen en organisatiestructuur.

Rochdale heeft HC&H geselecteerd om te ondersteunen bij de implementatie van Tobias AX. Erik Lammers van HC&H zal Richard de Wilde, intern projectmanager van Rochdale, gedurende de looptijd van het project ondersteunen. Tijdens de verkenningsfase, waarbij de inrichting van Tobias AX wordt vormgegeven , zal een aantal processpecialisten van HC&H deelnemen aan werkgroepsessies om de kwaliteit van de inrichting te bewaken. Daarnaast zullen zij procesdocumenten reviewen en beoordelen die aan het eind van deze fase door Aareon en de werkgroepen worden opgeleverd. Annelies van den Berg neemt als adviseur zitting in de stuurgroep, het eindverantwoordelijke orgaan voor het implementatieproject.

Rochdale verhuurt woningen in Amsterdam, Zaanstad, Purmerend, Diemen en Landsmeer en biedt ruim 80.000 bewoners een thuis in leefbare wijken.

Lees meer over de diensten van HC&H rondom implementeren.

Bron: HC&H Consultants

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H Consultants in de CorporatieGids 2015 te bekijken.