HC&H ondersteunt GoedeStede bij implementatie nieuw ERP

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

GoedeStede heeft een selectietraject voor een nieuw ERP systeem doorlopen. Inmiddels is een keuze gemaakt voor Tobias AX van Aareon en is een projectplan voor de implementatie opgesteld. De overgang naar een nieuw ERP zal een impact hebben op de organisatie en haar medewerkers. Niet alleen moet het nieuwe systeem eigen worden gemaakt, er dient door de keuze voor de Rapid Start methodiek o.a. rekening te worden gehouden met wijzigingen in de processen en organisatiestructuur, nieuwe wet- en regelgeving, eisen die aan de informatievoorziening worden gesteld, digitale selfservice richting klanten, conversie vanuit meerdere bronsystemen en koppelingen naar verschillende overige informatiesystemen.

In de rol van projectleider ondersteunt Erik Lammers GoedeStede de implementatie en heeft hij de dagelijkse leiding over het project en de overall verantwoordelijkheid voor het project. Annelies van den Berg adviseert GoedeStede en neemt zitting in de stuurgroep, het eindverantwoordelijke orgaan voor het implementatieproject. Jan Kock zal GoedeStede ondersteunen bij de uitvoering van de technische conversie en de controle hiervan. Om na de livegang niet te worden geconfronteerd met storende foutmeldingen in de programmatuur of bijvoorbeeld brieven die niet geprint kunnen worden, is het testen een belangrijk onderdeel in het implementatietraject. HC&H ondersteunt GoedeStede met de testcoördinatie.

GoedeStede in Almere biedt haar huidige en toekomstige klanten een Thuis. Zij zorgt voor betaalbare woningen voor klanten die op het gebied van wonen een steuntje in de rug nodig hebben.

Bron: HC&H

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H in de CorporatieGids 2015 te bekijken.