HC&H ondersteunt De Goede Woning bij implementatie nieuw ERP

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Eind 2016 loopt het contract van het huidige bedrijfsinformatiesysteem van De Goede Woning in Apeldoorn af. Omdat de ondersteuning op het pakket niet wordt gecontinueerd door de leverancier, is De Goede Woning in september 2015 een selectietraject gestart. Onder leiding van HC&H heeft De Goede Woning het selectieproces doorlopen. De uiteindelijke keuze is daarbij gevallen op Dynamics Empire van cegeka-dsa.

Nadat contractvorming heeft plaatsgevonden en het Plan van Aanpak is opgesteld, staat de rest van het jaar in het teken van de implementatie die eind dit jaar moet zijn afgerond. Brian Walsh staat als adviseur de interne projectleider van De Goede Woning met raad en daad bij en Marnix Ferwerda adviseert de Stuurgroep. Daarnaast ondersteunt HC&H De Goede Woning ook bij het testen en de conversie en verzorgt het de training Projectmatig werken voor het projectteam van De Goede Woning.

De Goede Woning is een betrokken wooncorporatie in de stad Apeldoorn. Zij is er voor die mensen die niet zelfstandig in deze basis kunnen voorzien. Voor hen maakt De Goede Woning het wonen betaalbaar en bereikbaar.

Bron: HC&H Consultants

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H Consultants in de CorporatieGids 2015 te bekijken.