HC&H ondersteunt Centrada ook bij de implementatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Na een selectie begeleid door HC&H Consultants, heeft Centrada gekozen voor de totaaloplossing Dynamics Empire van cegeka-dsa. Centrada verwacht hiermee een maximale dienstverlening te kunnen verwezenlijken tegen minimale kosten. De implementatie, die inmiddels van start is gegaan en waarbij HC&H ook ondersteuning biedt, zal naar verwachting eind dit jaar afgerond zijn.

Uit negen leveranciers werden op basis van diverse criteria twee kandidaten gekozen die vervolgens werden uitgenodigd om hun oplossing te presenteren. De uiteindelijke keuze is daarbij op Dynamics Empire van cegeka-dsa gevallen.

Centrada is een woonstichting met bijna 9.000 verhuureenheden en ongeveer 95 medewerkers in Lelystad. Centrada heeft een unieke positie in Lelystad. Bijna alle sociale huurwoningen in de stad zijn in bezit van Centrada. Daarmee heeft Centrada een grote verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van wonen in de stad. Bij alles wat ze doet, stelt Centrada de klant centraal waarbij actief samengewerkt wordt met haar klanten, de gemeente en andere partners.

Lees meer over het selecteren en implementeren van informatiesystemen.

Bron: HC&H