HC&H Executive dinner in het teken van digitalisering en innovatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op dinsdag 15 november 2016 organiseert HC&H het jaarlijkse HC&H Executive dinner in Montfoort. Het dinner wordt speciaal georganiseerd voor directeuren en MT leden van corporaties en staat dit jaar in het teken van digitalisering en innovatie. Zijn corporaties in staat om te innoveren? En hoe kunnen zij de technologieën snel omarmen en succesvol toepassen?

Gastspreker Kim Spinder kan het best omschreven worden als innovator en piraat die van muiten houdt en organisaties in beweging krijgt. Zij neemt u op enthousiaste wijze mee in de wereld van innovatie. Kim vertelt u over innovatie binnen (overheids)organisaties, haar innovatielessen uit de praktijk, lef om zaken binnen organisaties voor elkaar te krijgen en nieuwe manieren van (samen)werken. Hoe kunt u innoveren als Google?

Vanaf 16.00 uur worden de deelnemers ontvangen. Om 16.30 uur gaat het inhoudelijk programma van start. HC&H sluit rond 21.30 uur af.

Het bedrijf heeft ruim 20 aanmeldingen ontvangen van directeuren en MT leden van corporaties uit alle windstreken in Nederland. Er zijn dus nog enkele plaatsen beschikbaar.

Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar info@hcenh.nl. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van deelname.

Bron: HC&H

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H in de CorporatieGids 2016 te bekijken.