HC&H begeleidt Trivire bij selectie nieuw ERP-systeem

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Bij Trivire loopt het contract met de huidige leverancier Aareon eind 2017 af en omdat het ERP systeem Tobias niet meer aansluit op de doelstellingen en ambities van Trivire, heeft Trivire besloten een selectietraject voor een nieuw ERP systeem te starten.

Doelstelling is om medio mei een keuze te maken voor het nieuwe systeem. Trivire heeft HC&H gevraagd het selectietraject te begeleiden. Annelies van den Berg begeleidt gedurende het selectietraject de projectgroep met vertegenwoordigers uit de Trivire organisatie. Zij zullen in de vorm van workshops en projectgroepvergaderingen de stappen in het selectieproces doorlopen. Aansluitend op het selectieproces, zal Annelies ondersteunen bij de contract- en prijsonderhandelingen en wordt samen met Trivire en de leverancier het projectplan vervaardigd voor de implementatie.

Trivire is ontstaan in 2009 uit een fusie tussen de woningcorporaties Interstede uit Zwijndrecht en Progrez uit Dordrecht. Trivire verhuurt ruim 14.000 woningen in Dordrecht, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht en is daarmee de grootste woningeigenaar en woningverhuurder in Zuid-Holland-Zuid.

Bron: HC&H Consultants

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H Consultants in de CorporatieGids 2015 te bekijken.