HC&H begeleidt implementaties Eigen Bouw

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Na onze ondersteuning bij het selectietraject voor een nieuw informatiesysteem, waarbij de uiteindelijke keuze is gevallen op ViewPoint GO van Itris, heeft Eigen Bouw HC&H gevraagd haar te begeleiden bij de implementatie van het nieuwe informatiesysteem maar ook bij de sourcing van de kantoorautomatisering en de modernisering van de aansluitingen op de website. In de rol van projectleider ondersteunt Jan Niessen Eigen Bouw bij de implementaties en zal er daarbij voor zorgen dat de werkzaamheden van de verschillende partijen op elkaar zijn afgestemd. Hij heeft de dagelijkse leiding over de projecten en de overall verantwoordelijkheid voor de projecten. Marnix Ferwerda zal op afroep zitting nemen in de Stuurgroep, het eindverantwoordelijke orgaan voor het implementatieproject. HC&H ondersteunt Eigen Bouw tevens bij de uitvoering van de conversie en de controle hiervan. Om na de livegang niet te worden geconfronteerd met storende foutmeldingen in de programmatuur of bijvoorbeeld brieven die niet geprint kunnen worden, is het testen een belangrijk onderdeel in het implementatietraject. HC&H ondersteunt Eigen Bouw tevens bij de coördinatie van het testen.

Over Eigen Bouw
Sinds 1914 staat Eigen Bouw garant voor kwalitatief goede woningen en commerciële ruimten, een goede service en een persoonlijke benadering van (potentiële) huurders. Als een van de oudste verhuurders in Deventer beheert Eigen Bouw een breed assortiment woningen en commerciële ruimten, gesitueerd op zeer gewilde locaties in Deventer.

Als relatief kleine organisatie kan Eigen Bouw slagvaardig en flexibel optreden. Eigen Bouw is een stichting, heeft geen winstoogmerk en haar uiteindelijke maatschappelijke doel is om de huurders kwalitatief goede woningen en service te bieden in een prettige woonomgeving.

Bron: HC&H

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H in de CorporatieGids 2016 te bekijken.