HC&H introduceert HC&H Connect; het nieuwe verbinden

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Vanaf 1 april is vanuit de HC&H holding een nieuw bedrijfsonderdeel gestart, namelijk HC&H Connect. HC&H Connect staat voor ‘verbinden’. Verbinding tussen vraag en aanbod, kennis en kunde. Zij willen ook graag met u verbinden.…

Waarom HC&H Connect?
HC&H Consultants richt zich met haar dienstverlening voornamelijk op strategisch en tactisch niveau. Er is op operationeel vlak vraag naar en ook de ruimte voor aanvullende dienstverlening. Daarom is HC&H Connect opgericht. De focus van HC&H Connect is in eerste instantie om dienstverlening te bieden op het gebied van digitalisering, een actueel onderwerp binnen de corporatiebranche. HC&H Connect zoekt onder meer verbinding met strategische partners waardoor het dienstenaanbod van HC&H uitgebreid wordt.

Grote uitdaging
HC&H Connect helpt uw corporatie door het bieden van extra capaciteit en specifieke trainingen om medewerkers aan te laten sluiten op de verandering die de huidige verregaande digitalisering met zich meebrengt. Een ontwikkeling die onvermijdelijk is en leidt tot een nieuwe manier van werken. Nu en in de toekomst.

Kennismaken met HC&H Connect?
Dat kan! Speciaal vanwege de start van HC&H Connect organiseert HC&H Connect een workshop Agile. Een werkwijze die steeds meer toegepast wordt bij implementatieprojecten binnen de corporatiebranche. Een implementatie kan de nodige frustraties opleveren. Zoals het uitlopen van het project en ontevreden eindgebruikers. Wilt u weten hoe u dit kunt voorkomen? Neem geheel kosteloos deel aan de workshop Agile die HC&H Connect op donderdag 26 mei van 13.00 tot 17.30 uur organiseert op een locatie in de omgeving van Utrecht. U kunt zich aanmelden voor deze workshop door een mail te sturen naar connect@hcenh.nl. U ontvangt daarna een deelnamebevestiging alsmede het programma.

Nieuwsgierig geworden?
Via de nieuwsbrief, de website www.hcenhconnect.nl en diverse social media kanalen houdt HC&H Connect u op de hoogte van haar activiteiten en van de trends & ontwikkelingen die zij ziet in de branche.

Bron: HC&H Consultants

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van HC&H Connect in de CorporatieGids 2016 te bekijken.