Havensessie: Zet koers naar de toekomst!

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Voor topsporters geldt: de lat moet altijd hoger. Want wat gisteren nog snel genoeg was, is morgen veel te langzaam. Met die instelling nemen topatleten een voorsprong op hun tegenstanders. Ondernemen? Ook dat is topsport! U wilt als (financieel) manager voortdurend vooruit, steeds beter presteren en uw concurrentie het nakijken geven. Maar hoe levert u die topprestatie? Hoe optimaliseert u uw processen en realiseert u kwaliteit, leveringszekerheid én kostenreductie?

Programma
Om te leren van topsporters en de faciliterende organisaties hebben wij, als officieel partner van de KNWU, Thorwald Veneberg uitgenodigd. Thorwald is technisch directeur bij de Koninklijke Nederlandse Wielren Unie (KNWU). Tijdens de havensessie vertelt hij over de succesvolle strategie van de KNWU. Wat heeft de organisatie gedaan op het gebied van procesoptimalisatie, het voorspelbaar maken van successen en het toepassen van de juiste middelen om die resultaten meetbaar te maken? Als oud-wielrenner gaat hij ook in op wat ondernemers van professionele wielrenners kunnen opsteken, bijvoorbeeld op het gebied van een goede voorbereiding.

Hans Schrijver , Chief Commercial Officer bij Centric, vertelt aansluitend welke paralellen hij ziet tussen de processen in de sport en die in het bedrijfsleven en hoe u de juiste middelen inzet om uw primaire proces te ondersteunen.

Hoe laat?
U bent op 12 november vanaf 16.00 uur van harte welkom. Het programma start om 16.30 uur en eindigt om 18.15 uur met een gezellige borrel. Meld u nu direct aan!

Bron: Centric

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Centric in de CorporatieGids 2015 te bekijken.