Guidion: Onderhoud nog slimmer en efficiënter inrichten

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Het onderhoudsproces is een van dé belangrijkste corporatieprocessen. Dit is hét moment waar je huurdertevredenheid kunt verbeteren, de kwaliteit van je bezit kun verhogen én data kunt verrijken. Hoe voer je dit alles echter zo efficiënt mogelijk uit? Guidion vertelt er op CorporatiePlein meer over, en wij spraken voorafgaand alvast met Eline Kardoes.

“Guidion is heel datagedreven, met een sterke innovatiemotor die gevoed wordt door onze kennis en ervaring uit de praktijk,” begint Eline. “Met ons netwerk van 800 gekwalificeerd monteurs doen we maar liefst 700.000 bezoeken per jaar. Graag willen we op CorporatiePlein laten zien hoe we onze capabilities inzetten om woningcorporaties te ontzorgen door planning, communicatie en uitvoering uit handen te nemen. Wij geloven dat algeheel onderhoud nog efficiënter en slimmer ingericht kan worden en gaan daarover graag het gesprek aan.”

Onderhoud beter uitvoeren
CorporatiePlein-bezoekers kunnen op de stand van Guidion onder andere kennismaken met ons bedrijf. Eline: “Wie zijn we? Hoe zijn we georganiseerd? Wat doen we al en waar willen we naar toe? Ga met ons het gesprek aan om te zien op welke manier wij snel én innovatief jouw corporatie kunnen helpen met de uitvoering van onderhoud. Daarbij organiseren we een drietal kennissessies. Maak in het onderdeel Planning en Communicatie kennis met Selfservice, waar bewoners direct zelf online een afspraak kunnen inplannen of herplannen. Of wat dacht je van het Visitekaartje, waarmee je vooraf kennismaakt met de monteur die langskomt.”

“In het onderdeel Uitvoering kijken we naar ons eigengebouwde HomeApp voor monteurs, en kunnen bezoekers ervaren hoe dit kan helpen met het verrijken van data. Ook het onderdeel Kwaliteit komt aan bod. Bekijk onze KTO en 5-star review die we uitsturen na een bezoek, waarmee we op een leuke manier de kwaliteit van onze monteurs meten en zij op hun beurt direct kunnen leren van hun bezoeken.”

Guidion is te vinden op stand 21 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: Guidion