Groninger Huis digitaliseert verder

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De afgelopen weken is ProImpact druk bezig geweest met de nieuwe website voor Groninger Huis uit Zuidbroek. Met ruim 35% mobiele bezoekers in 2015 en wetende dat dit aantal alleen maar zal toe nemen, was de keuze voor een responsive website van de leverancier snel gemaakt.

Groninger Huis maakt momenteel gebruik van een woonruimteverdeel portaal wat real-time communiceert met BIS NOA MTM van NCCW. De corporatie uit Zuidbroek kan met dit woningzoekendesysteem woningedities plaatsen waarop woningzoekenden kunnen reageren. Een logisch gevolg is dat de woningzoekende na toewijzing van een woning uiteindelijk als huurder terug komt op de website.

Om ook huurders 24/7 optimaal te kunnen bedienen wordt nu ook het huurdersportaal ingezet. Met het huurdersportaal kunnen huurders allerlei huurderszaken inzien zoals het huurcontract of de huursamenstelling maar ook zaken regelen zoals bijvoorbeeld het betalen van een huurachterstand.

Door zowel het woonruimteverdeel portaal als het huurdersportaal in te zetten digitaliseert Groninger Huis een groot deel van het gehele proces.

Bron: ProImpact

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van ProImpact in de CorporatieGids 2015 te bekijken.