Geslaagd mini-symposium ‘Hoe digitaal wilt u zijn?’

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Een geslaagde middag! Zo omschrijven wij het mini-symposium ‘Hoe digitaal wilt u zijn?’ van afgelopen donderdag 26 juni. Met ruim 30 deelnemers van meer dan 15 verschillende corporaties werd de middag afgetrapt door Willem Hartmann waarna Olke Jan van der Meer van HC&H Consultants een presentatie over de succesfactoren voor een digitale strategie verzorgde. Edwin van Spronsen van Havensteder nam het stokje van Olke Jan van der Meer over en deelde in zijn presentatie ‘Mens, Lean en digitaal’ de praktijkervaringen van Havensteder met de toehoorders.

Na de pauze gaf Antoon Veldhuis van HC&H Klantadvies advies over waar allemaal aan gedacht moet worden bij het pad naar online dienstverlening, hoe de processen hierbij opgepakt en kanaalsturing ingezet kan worden. Cécile Engelsma en Pieter de Kok van Rochdale vulde Antoon Veldhuis aan door te vertellen hoe Rochdale zo’n zelfde traject heeft opgepakt en welke tussenresultaten daaruit zijn gekomen.

Heeft u dit mini-symposium moeten missen en wilt u weten hoe digitaal uw corporatie ervoor staat? Bezoek onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag!

Bron: HC&H Consultants