Geodan en NCCW tekenen partnerovereenkomst

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Geodan en NCCW gaan intensiever samenwerken. De overeenkomst waarin zij dit vastlegden is afgelopen week ondertekend door Wibo Pollmann (directeur NCCW) en Henri van Mil (directeur Geodan).

NCCW is een ICT-dienstverlener die vanuit een cloudstrategie innovatieve totaaloplossingen aan de woningcorporatiesector en commercieel vastgoed levert. Branches waarin de behoefte aan inzicht in en visualisatie van data, steeds groter wordt. Voor het toevoegen van geo-componenten aan het eigen productportfolio heeft NCCW de hulp van Geodan ingeschakeld.

De door Geodan ontwikkelde geo-viewer is een cloudoplossing die past in de filosofie van NCCW. Het is een zogenaamde add-on oplossing waarmee woningcorporaties snel en eenvoudig een geografische presentatie van hun bezit kunnen realiseren. Het als ‘Software as a Service’ (SaaS) leveren van de geo-viewer, was een belangrijke voorwaarde bij de keuze voor de leverende partner. Wibo Pollmann: ‘Geodan beschikt niet alleen over een flexibel en betrouwbaar cloudplatform, het is vooral een partij die innovatief denkt en over een professionele organisatie beschikt. Deze oplossing richt zich op visualisatie, maar heeft de flexibiliteit om door te groeien naar een systeem voor analyse. In onze ogen is Geodan daarom de geschikte partner.’

Bron: NCCW

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van NCCW in de CorporatieGids 2015 te bekijken.