FKP tekent weer voor verlenging met Hercules

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Begin dit jaar besloot Fundashon Kas Popular, de woningcorporatie op Curaçao, om weer een contractverlenging aan te gaan met Hercules. Als woningcorporatie op Curaçao, heeft FKP een duidelijke meerwaarde. Zij houden zich bezig met meer dan alleen het bouwen, verkopen, verhuren, beheren en onderhouden van de woningen. FKP heeft ook aandacht voor de leefbaarheid van de wijken. De ontwikkelingen in de wijk, recreatie, veiligheid, milieu, natuur en energie-efficiency staan bij FKP hoog op de agenda.

De afgelopen jaren heeft FKP een digitalisatieslag gemaakt, waarbij de meerwaarde van Wocas nog groter is geworden. In het najaar van 2023 is één van onze Hercules consultants afgereisd naar het eiland om bij te dragen aan de ontwikkelingen die FKP aan het realiseren is. En dit is na het bezoek nog niet gestopt. Zo is FKP druk bezig met onze WocasAPI om verschillende applicaties te koppelen aan Wocas. Voor komend jaar staat een uitbereiding van WocasOnline op de agenda. Zo zijn wij continu met elkaar in gesprek om met een goede partnership tot een optimale inzet van Wocas te komen.

Uniek is de samenwerking tussen Hercules en FKP. Anders dan andere klanten van Hercules, is FKP de enige klant die niet in Nederland is gevestigd en heeft daarmee een unieke positie. Sinds 1998 maakt FKP met volle tevredenheid gebruik van Wocas. Wil jij meer weten over onze oplossingen? Neem contact met ons op!

Bron: Hercules, Foto: FKP