Feestelijke contractondertekening Woningstichting Hellendoorn / Stichting Wonen Wierden Enter

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op woensdag 26 augustus stond de feestelijke contractondertekening van zowel onze nieuwe relatie Woningstichting Hellendoorn, als onze bestaande relatie Stichting Wonen Wierden Enter, gepland. Zij zijn met elkaar een verregaande samenwerking aangegaan.

Beide corporaties hebben in 2014 de handen ineen geslagen om via een uitgebreide selectieprocedure, ter vervanging van het huidige systeem, te komen tot een keuze voor een ERP-pakket waarmee ze in de komende jaren de gestelde bedrijfsdoelstellingen wél kunnen behalen. Na het beantwoorden van verschillende vragen, het verzorgen van meerdere demonstraties en het bezoeken van enkele referenten is uiteindelijk de keuze op Aareon met het pakket Tobias AX gevallen. Hier zijn wij natuurlijk erg content mee!

Beide organisaties zijn een contractduur van 10 jaar met Aareon aangegaan, waarbij SWWE van Tobias naar Tobias AX overstapt en Woningstichting Hellendoorn van Omega van Cegeka-DSA naar Tobias AX migreert.

Van links naar rechts: de heren Al (directeur-bestuurder SWWE), Holwerda (directeur Aareon) en Winterman (directeur Wst. Hellendoorn) ondertekenen de contracten. Managers financiën de heren Timmer (SWWE) en Lemke (Wst. Hellendoorn) kijken goedkeurend toe.

Eén van de doelstellingen van het project, dat onder de deskundige begeleiding van het consultancy- en adviesbureau HC&H wordt uitgevoerd, is een implementatie op basis van Rapid Start waarbij op zoveel mogelijk onderdelen een gezamenlijke implementatie moet gaan plaatsvinden. Daarnaast dient Woningstichting Hellendoorn voor 1 januari 2016 operationeel te zijn vanwege het aflopende contract met Cegeka-DSA.

Inmiddels is Aareon begonnen met de implementatie van Tobias AX, Archief Compact (DMS Aareon) en Mareon (leveranciersportaal) bij Woningstichting Hellendoorn. Aansluitend zal SWWE op dezelfde onderdelen volgen. SWWE wordt direct bij het implementatieproject van Woningstichting Hellendoorn betrokken, zodat hier gemeenschappelijk voordeel wordt behaald op verschillende overeenkomstige onderdelen.

Wij danken Stichting Wonen Wierden Enter en Woningstichting Hellendoorn voor het in ons gestelde vertrouwen. We kijken uit naar een succesvolle partnership voor de komende jaren!

Van links naar rechts: accountmanager G.J. Tent, manager financiën W. Timmer, directeur C.J. Al (SWWE), directeur M. Holwerda (Aareon), directeur P. Winterman (Wst. Hellendoorn), manager financiën H. Lemke en projectmanager J. Kamp (Aareon). HC&H was helaas verhinderd.

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2015 te bekijken.