EU Data Beschermingsregulering centraal op 10 maart bij ViaData

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

ViaData verzorgt dit jaar diverse kennissessies en trainingen in hun skybox in het stadion van sc Heerenveen onder het motto IT in the Box.Op donderdag 10 maart staat de EU Data Beschermingsregulering centraal.

De training wordt gegeven door Mr. Aller Jan Ter Wee (advocaat en specialist in ondernemingsrecht) en Hulya Boyla en John Veldhuis (Sophos), zij zullen u meer vertellen over de EU dataregulering in het algemeen en wat Encryptie daarbij voor u kan betekenen.

EU Data Beschermingsregulering
De EU Data Beschermingsregulering vraagt van organisaties wereldwijd dat zij de data beveiligen die zij beheren en bezitten van Europese burgers. Het is algemeen aanvaard dat encryptie de beste methode is om te voldoen aan deze nieuwe regulering. Wanneer een lek ontstaat en u kunt aantonen dat alle persoonlijke data was versleuteld, verkleint de kans aanzienlijk dat u vanuit de EU een boete ontvangt.

Boetes voorkomen?
Veel organisaties hebben geen idee wat deze nieuwe regulering inhoudt of hoe zij moeten omgaan met deze nieuwe regels. Behoort uw organisatie ook tot deze groep? Ontdek het tijdens de IT in the BOX van 10 maart, in een ochtend laat ViaData u zien waar u als organisatie op moet letten en hoe u de torenhoge boetes voorkomt!

Trainingsopbouw
Ontdek het tijdens de sessies waar u als organisatie op moet letten en hoe u de encryptie mogelijkheden in uw organisatie kunt toepassen! 

Donderdag 10 maart trainingsopbouw:

09.30 uur ontvangst
10.00 uur warming up
10.25 uur training - EU dataregulering (wet)
11.00 uur rust
11.30 uur training - Encryptie
12.00 uur cooling down
12.10 uur lunch
13.00 uur einde

Aanmelden voor het evenement kan via deze link.

Bron: ViaData

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van ViaData in de CorporatieGids 2015 te bekijken.