Entree geeft woningzoekenden nog meer inzicht in lopende reacties

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De 20 aangesloten corporaties van Entree geven woningzoekenden nu nog meer inzicht in de status van hun reacties op woningen. Zo kunnen woningzoekenden niet alleen hun eindpositie, maar ook bij welke kandidaat de woning momenteel in aanbieding is zien.

Transparanter aanbiedproces
Zig heeft in nauwe samenwerking met Enserve de nieuwe functionaliteiten in het woonruimtebemiddelingssysteem van Entree gerealiseerd. Woningzoekenden kunnen precies zien op welke positie ze zijn geëindigd, maar ook bij welke kandidaat de woning op dat moment in aanbieding is. Ook als woningzoekenden een woning weigeren, kunnen ze zien welke kandidaat de woning uiteindelijk heeft geaccepteerd. Hierdoor wordt het aanbiedproces voor woningzoekenden transparanter.

“Meer inzicht in het aanbiedproces”
“Door deze nieuwe functionaliteit krijgt de woningzoekende meer inzicht in het proces van het aanbieden van woningen. De woningzoekende kan zien wat er met de woning gebeurt en de woning blijven volgen tot het moment dat de woning is verhuurd. Wij verwachten dat de woningzoekende hiermee meer vertrouwen krijgt in de werking van het systeem en het proces bij corporaties.” – aldus Judith Fick, relatiemanager bij Enserve.

Bron: Zig Websoftware