Eerste Nederlandstalige portaal over Microsoft Power BI is nu live

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Business Intelligence, Big Data en Predictive Analytics worden de afgelopen jaren langzamerhand volwassen. Mede dankzij Microsoft. Steeds meer mensen ontdekken het inzicht dat Power BI hen uit hun eigen data helpt halen. Maar omdat Power BI relatief nieuw is als product, is er nog niet veel (Nederlandstalige) informatie over te vinden. Daarom wijzen wij u op een nieuwe bron van documentatie over Power BI: www.microsoftpowerbi.nl.

Business Intelligence: voorbij de hype?  
Business Intelligence, Big Data en Analytics. Dit is veelal hype, zeggen sommigen. Maar deze vormen van management intelligentie worden de afgelopen jaren langzamerhand volwassen. Mede dankzij Microsoft. Gartner noemde Microsoft in het Magic Quadrant van Business Intelligence voor 2016 één van de drie spelers in de markt met de meest complete visie én uitvoerende capaciteit.

Waar vind ik informatie over Power BI? 
Steeds meer BI-specialisten verdiepen zich in de mogelijkheden van Power BI, al dan niet gecombineerd met SQL server BI,SQL Azure en Azure Machine Learning. En steeds meer managers en medewerkers van verschillende soorten organisaties ontdekken de kracht van dit platform. Om beter en sneller beslissingen te kunnen maken. Op basis van visueel aantrekkelijke rapportages en heldere analyses, van data die ze toch al beschikbaar hadden. Maar omdat Power BI relatief nieuw is als product, is er nog niet veel (Nederlandstalige) informatie over te vinden.

Bij de bron 
Daarom wijzen wij u op een nieuwe bron van documentatie over Power BI: www.microsoftpowerbi.nl. Hier vindt u behalve whitepapers van Microsoft en Motion10 ook video's over hoe aan de slag te gaan met Power BI. Deze site zal regelmatig geüpdatet worden met nieuwe relevante en gratis informatie over dit business intelligence platform.

Over Motion10 
Wij helpen organisaties om beter, slimmer en efficiënter te werken. Omdat zij willen groeien, veranderen of innoveren. Wij verbinden mensen, systemen en processen. Integratie zit in ons DNA en wij zijn specialisten in digitaal samenwerken en business intelligence. We weten hoe we meer waarde kunnen halen uit de systemen en informatie die organisaties rijk zijn.

Bron: Motion10

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Motion10 in de CorporatieGids 2015 te bekijken.