Een project is geen project als er project op staat!

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Veel werkzaamheden binnen de corporatie worden in projectverband aangepakt. Heel goed natuurlijk, maar dan moet je wel de juiste spelregels gebruiken. We noemen al snel iets een project en verwachten dan dat het wel goed komt. Maar het vereist, kennis, kunde en vaardigheid om een project te leiden cq. deel te nemen aan een project.

Het op een projectmatige manier aanpakken van een klus kan heel effectief, efficiënt en ook plezierig zijn. Samen voor een resultaat gaan, waar de organisatie en/of klant echt wat aan heeft dat is waar het om gaat!

Op 19 maart a.s. start weer een 2 daagse training (+avond programma) Projectmatig Werken. In deze training wordt zowel de harde kant als de zachte kant belicht van PMW. Denk bij de harde kant aan: faseren, beheersen en beslissen en bij de zachte kant aan : mensen, samenwerken en communicatie. Beide facetten zijn van belang om een project succesvol te laten zijn. Op de eerste dag van de training zetten we de focus op de harde kant en op de tweede dag meer op de zachte kant.

Een aantal enthousiaste reacties van cursisten naar aanleiding van deze training die wij eind 2013 hebben verzorgd:
-“Ik zou willen dat ik dit allemaal veel eerder had geweten, dan had ik veel projecten anders aangepakt!”
-“Fijne cursus, goede sfeer, veel geleerd!”
-“Prima afwisseling theorie en praktijk!”
-“Erg goede en inspirerende docent!”
-“Een echte aanrader!”

Wilt u projecten binnen uw organisatie ook professioneel aanpakken, dan is deze training wellicht iets voor u. Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Bron: HC&H Consultants