e-office en SPIE: Medewerkers alles uit de digitale werkomgeving laten halen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Als je je medewerkers op hun best wil laten zijn, moet je hen ondersteunen met de juiste tools. Maar hoe doe je dat als organisatie en wat is daar op technisch én operationeel vlak voor nodig? e-office en SPIE vertellen hier op 12 september over tijdens CorporatiePlein en wij spraken voor de vakbeurs alvast met Marlou Gremmen, Accountmanager bij e-office.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
Mensen definiëren de kwaliteit van een organisatie. Als je deze mensen – medewerkers – de juiste tools geeft, dan kunnen zij optimaal samenwerken binnen een goed ingerichte digitale werkomgeving. Alleen zo zet je de medewerkers in hun kracht en zijn ze op hun best! Dat is wat partners e-office en SPIE samen voor jouw organisatie kunnen betekenen: ervoor zorgen dat zowel mens, organisatie als techniek optimaal in balans zijn, waardoor je slim(mer), efficiënt én veilig kan samenwerken in je digitale werkomgeving op basis van Microsoft 365.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Door de samenwerking tussen e-office en SPIE kunnen jouw medewerkers alles uit hun digitale werkomgeving halen. Op de stand vertellen e-office en SPIE je graag alles over de mogelijkheden. Kortom; e-office en SPIE zijn er voor je in alle fases van de digitale transformatie. Van adviseren, realiseren, adopteren tot continueren. En meer!

Mocht je zelf al heel ver zijn met het inrichten van je digitale werkplek, dan zijn e-office en SPIE er ook om die basis nóg beter op orde te brengen, zodat je organisatie klaar is voor innovatieve aanvullingen zoals Microsoft Copilot en AI.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
e-office zet de mens op de eerste plaats. Ze zijn specialist in adoptie- en verandermanagement, zorgen voor goede governance en werkafspraken en maken plannen voor onder andere datamigratie en verandering. SPIE vult deze werkzaamheden aan met een technische blik, waarbij de IT-infrastructuur goed wordt ingericht en beheert. Ze zorgen voor de juiste hardware, brengen de security op orde en regelen toegang tot applicaties, waaronder voor klantcontactcentra.

e-office en SPIE zijn op CorporatiePlein te vinden op stand 71.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: e-office