Domesta zet volledige overgang naar Tobias AX in

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Op maandag 24 oktober jl. heeft de feestelijke contractondertekening tussen Domesta en Aareon plaatsgevonden. De contractondertekening werd verzorgd door de heren Gerrit Bos (directeur-bestuurder Domesta) en Jeroen Kuiper (directeur Aareon).

Verder waren de heren Wouter Bloemberg (manager I&A) en Harrie Vugteveen (projectmanager) namens Domesta aanwezig en Jarno Kroezen (manager consultancy) en Gert-Jan Tent (senior accountmanager) namens Aareon.

In 2015 is Domesta een traject gestart om d.m.v. een Best Value-procedure te komen tot een optimalisatie van de hybride Tobias/Tobias AX-omgeving waarmee Domesta haar gestelde bedrijfsdoelstellingen kan realiseren.

Na een zorgvuldig uitgevoerd project onder bezielende begeleiding van Wouter Bloemberg (manager I&A) en Harrie Vugteveen (Projectmanager) heeft Aareon op basis van het verstrekte kerndocument een onderbouwing van de te leveren prestaties en een beschrijving van de kansen en risico’s opgeleverd. Deze prestatieonderbouwing leverde een positieve businesscase op, hetgeen Domesta heeft doen besluiten om de volledige overgang naar Tobias AX via Aareon in gang te zetten.

Naast het project “Volledige implementatie van Tobias AX” heeft Domesta het lopende contract verlengd voor de duur van 5 jaar. De totale contractduur bedraagt hiermee 7 jaar waarin jaarlijkse de “values” worden beoordeeld”.

Binnen het project zullen de Tobias-functionaliteiten worden vervangen door de Tobias AX-processen en aanvullend worden Fox Klantportaal, Fox Contact (KCC-oplossing), de Unexus-koppeling (telefoniekoppeling geïntegreerd in Fox Contact), Archief Compact en Mail2Pay- (creditmanagement-tool) oplossingen geïmplementeerd.

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon in de CorporatieGids 2016 te bekijken.