'Documentcreatiesoftware verbetert klanttevredenheid en bespaart tijd'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Steeds meer corporaties doen meer werk met minder mensen. Ze veranderen langzaam in procesgestuurde organisaties, en automatiseren hun bedrijfsvoering steeds meer. Maar hoe richt een corporatie dit eigenlijk goed in? Softwarebedrijf xential speelt hierop in door processen te vereenvoudigen met flexibele integraties tussen verschillende systemen, en wil hier op 22 september tijdens CorporatiePlein meer over vertellen. "Zo besparen corporaties tijd en is de klant ook sneller tevreden."

Michael Bon van xential licht de transitie richting de procesgestuurde organisatie van corporaties toe. "Oplossingen zijn bijvoorbeeld steeds vaker een service (SaaS), waarbij de software als een dienst in de cloud wordt aangeboden. De corporaties gaan zich steeds meer richten op de primaire processen waardoor het eigen beheer van ICT zal verminderen. Dat geldt ook voor tekstverwerkingssoftware, Office 365 zal daardoor steeds vaker in gebruik worden genomen. Essentieel hierbij is de mogelijkheid van flexibele integraties, zodat medewerkers snel en eenvoudig de perfecte output kunnen blijven creëren."

Tijdbesparing en klanttevredenheid
Xential speelt hierop in door software te leveren waarmee de klant makkelijk sjablonen kan creëren en kan integreren met nodige systemen binnen de organisatie. "Dit betekent dat al bekende gegevens volledig automatisch worden overgenomen in een sjabloon en dat het resultaat - perfecte output - automatisch gearchiveerd wordt. De sjablonen en integraties worden zonder programmeerkennis door de corporaties gecreëerd en beheerd. Dit levert een tijdbesparing op omdat de brief direct correct is, wat ook klanttevredenheid oplevert. Dit zorgt er ook voor dat de organisatie tijd bespaart waardoor er meer focus op andere zaken kan komen te liggen."

Live demonstratie
"In het juni nummer van CorporatieGids Magazine stond in het artikel 'Hoeveelheid issues bij implementatie ERP-systemen in 2015 ruim verdubbeld' dat brieven tot één van de grootste hoofdpijndossiers van woningcorporaties behoren. Matig ingevulde maatwerksjablonen staan aan de basis van de problemen en juist daarvoor heeft xential documentcreatiesoftware de oplossing. We adviseren corporaties over integratie en sjabloonvraagstukken. Bezoekers kunnen te weten komen hoe ze zelfstandig op een snelle en eenvoudige manier perfecte output creëren. Om dit te laten zien houden wij ieder uur een live demonstratie van het gebruik van de sjablonen in combinatie met Office 365 en een online digitaal archief."

Xential is op CorporatiePlein te vinden op stand 20.