De Zaligheden kiest VIM Vastgoedportaal, Aanbodportaal en Website

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Hun voorkeur ging in eerste instantie vooral uit naar het VIM Vastgoedportaal, waarmee woningcorporatie De Zaligheden informatie over de vastgoedportefeuille inzichtelijk wil maken.

Hun website en het overzichtelijk presenteren van het woningaanbod was ook een belangrijk speerpunt voor de corporatie. Door de naadloze koppelingen tussen de portalen van Batavia Archipel heeft de Noord-Brabantse corporatie uiteindelijk voor het VIM Vastgoedportaal, het Aanbodportaal én een compleet nieuwe website gekozen.

Wat is onze informatiebehoefte?
"We zijn vorig jaar overgestapt naar het primaire systeem Dynamics Wonen van Cegeka-DSA. Na deze overstap wilden we eerst inventariseren welke zaken we misten in onze informatievoorziening. We kregen signalen vanuit onze werkorganisatie dat het veel tijd kostte om alle informatie van een pand te verzamelen. Die gegevens wil je vanuit één applicatie bij elkaar zien en niet vanuit verschillende applicaties bij elkaar hoeven te zoeken", aldus Karl-John Burgmans, die als hoofd Vastgoed ook Automatisering onder zijn hoede heeft.

Op zoek naar ervaren partij
We zochten een partij met veel ervaring in de branche en bewezen producten. We vonden het ook belangrijk dat deze partij goed kan communiceren met ons achterliggende systeem Dynamics Wonen. We kwamen toen al gauw bij Batavia Groep uit. Naast het VIM Vastgoedportaal, gaan we ook het Aanbodportaal en een compleet nieuwe website implementeren. We willen ons woningaanbod op een moderne en eigentijdse manier aanbieden met volledige informatie die afkomstig is uit het VIM Vastgoedportaal. Zodat we woningzoekenden een compleet beeld kunnen geven van al onze te huren en te kopen woningen", sluit Karl-John Burgmans af.

Bron: Batavia Groep