De Goede Woning Rijssen live met Itris ASP

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De Woningcorporatie De Goede Woning Rijssen is sinds 8 februari live met Itris ASP. Daar waar voorheen de corporatie zelf verantwoordelijk was voor de hardware en het beheer van ViewPoint is het nu volledig uit handen gegeven aan Itris.

“We waren op het punt gekomen dat we de hardware moesten vervangen. Daarom hebben we Itris gevraagd een vergelijking te maken tussen opnieuw nieuwe hardware bestellen en het beheer zelf te blijven verzorgen óf gebruik te gaan maken van Itris ASP. Na uitvoerig overleg hebben we besloten voor de laatste optie te kiezen. Tenslotte hebben we de kennis niet in huis om het beheer zelf te verzorgen en kunnen we met deze oplossing ons volledig richten op onze kernactiviteiten,” aldus Evert-Jan Voortman, Manager Vastgoed bij De Goede Woning Rijssen.

“Schoenmaker, blijf bij je leest is dan ook ons motto. Wíj zorgen voor kwaliteit van wonen en leven in onze wijken en buurten en Itris zorgt voor de volledige ondersteuning hiervan middels haar ERP systeem ViewPoint. Hiermee hebben we het beste van twee werelden samengevoegd.”

Woningcorporatie De Goede Woning Rijssen is een corporatie die in de gemeente Rijssen - Holten circa 1.400 woningen beheert met twaalf medewerkers.

De Goede Woning is de volgende in de rij van bestaande klanten die over zijn gegaan naar Itris ASP. Ook geïnteresseerd? Neem contact op met Itris via telefoonnummer: 088 – 0902 100.

Bron: Itris

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Itris in de CorporatieGids 2015 te bekijken.