De Bouwvereniging verlengt contract Tobias AX-suite met zeven jaar

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De Bouwvereniging was de eerste corporatie die overging op de volledige Tobias AX-suite. We zijn blij dat de tevredenheid bij de Bouwvereniging heeft geleid tot een contractverlenging van wel 7 jaar!

Op maandag 27 juni jl. vond de contractondertekening plaats tussen Stichting v/h de Bouwvereniging en Aareon. Hierbij waren Petra van der Wier (directeur de Bouwvereniging), Arnold Hiemstra (de Bouwvereniging), Alexander Zaal (directeur Wonen Aareon) en Gert-Jan Tent (senior accountmanager Aareon) bij aanwezig.

De Bouwvereniging was de eerste corporatie die overging op de volledige Tobias AX-suite. We zijn blij dat de tevredenheid bij de Bouwvereniging heeft geleid tot een contractverlenging van wel 7 jaar!

Wonen in Harlingen begint bij De Bouwvereniging. Met zo`n 2.500 woningen is De Bouwvereniging de grootste aanbieder van huurwoningen in de gemeente Harlingen. Daarnaast heeft De Bouwvereniging ook koopwoningen: zowel eigentijdse nieuwbouw als bestaande huurwoningen. De laatste jaren realiseert De Bouwvereniging allerlei nieuwe woonmogelijkheden voor senioren. De meeste woningen van De Bouwvereniging staan in de stad, maar ook voor een woning in de dorpen Midlum of Wynaldum kunt u bij De Bouwvereniging terecht.

Als grootste sociale verhuurder draagt De Bouwvereniging een belangrijke verantwoordelijkheid voor het woon- en leefklimaat in Harlingen. Dat betekent dat De Bouwvereniging meer doet dan huizen bouwen, verhuren en verkopen. De Bouwvereniging is ook actief als partner in woon-zorgvoorzieningen, leefbaarheidsprojecten en sociaal-maatschappelijke activiteiten. Op die manier zet De Bouwvereniging zich in voor de huidige en toekomstige inwoners van Harlingen, de `stad aan het wad` waar het prima wonen en leven is. Meer informatie leest u op www.debouwvereniging.nl.

Bron: Aareon

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Aareon  in de CorporatieGids 2016 te bekijken.