DataRotonde + Regie geeft controle over je applicatielandschap

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

De Regisseur en Wonen Zuid aan het woord. Mocht je onze sessie op de CorporatieGids LIVE kennisdag met Woonin gemist hebben, of graag nog een ervaringsdeskundige over Regie spreken, schuif dan digitaal aan tijdens het DataRotonde webinar met Ralf van Kuijk Coördinator Regie & Projecten, van Wonen Zuid!

In deze digitale sessie samen met woningcorporatie Wonen Zuid nemen we jullie mee in DataRotonde’s dienst: DataRotonde Regie. Regie van DataRotonde zorgt voor grip en controle binnen je integratie ecosysteem. Wij monitoren alle aangewezen integraties voor je, signaleren wanneer er incidenten zijn, nemen de regie op de oplossing en informeren over de status. Onze uitgebreide kennis en ervaring stellen ons in staat snel en adequaat te handelen. Integraties zijn onze core business. Jouw organisatie kan zich focussen op haar core business door regie/beheer uit te besteden. Samen alles onder controle!

Benieuwd hoe DataRotonde middels Regie jouw organisatie kan ontzorgen? Meld je dan direct aan voor de sessie van dinsdag 18 juni van 10:00-11:00u.

Bron: DataRotonde, Foto: DataRotonde