DataRotonde: Optimaal in controle over je bedrijfsprocessen

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Wanneer je efficiënt en effectief je processen wilt uitvoeren, is goede integratie essentieel. DataRotonde vertelt op 12 september tijdens CorporatiePlein meer over hoe ze corporaties daarbij kunnen helpen. Voorafgaand aan de beurs spraken wij daar alvast over met Sales Manager Sophie van Spaandonk en Business Unit Manager Arjan Hiemstra.

Wat staat centraal op jullie stand tijdens CorporatiePlein 2024?
DataRotonde is de enige échte onafhankelijke integratieoplossing voor de sociale vastgoedsector. DataRotonde verbindt álle applicaties en organisaties binnen de gehéle keten met elkaar in de cloud en on-premise, systeem- en softwareonafhankelijk jij bent vrij om jouw favoriete software te kiezen.

Welke software, of welke grootte je als organisatie ook hebt, DataRotonde biedt een gepaste integratieoplossing voor iedereen.

Door haar oplossing en positie biedt DataRotonde maximale flexibiliteit en continuïteit.

In de woorden van Alexander Pereira (Bron: CorporatieMedia - Woonin over DataRotonde Regie):

"De samenwerking met DataRotonde ervaren we als een echt partnerschap. Onze problemen en uitdagingen zijn ook die van hen. Dit maakt ons sneller, flexibeler en toekomstbestendig.” 

"Door te kiezen voor proactieve controle op de koppelingen is de uptime van Woonin gestegen naar 98 procent.“ 

Benieuwd? Kom langs op onze stand.

Voor welke informatie kunnen bezoekers bij jullie terecht?
Waarom JUIST DataRotonde bij cloud koppelingen. Hoe koppel ik met mijn leveranciers of andere partners? Hoe koppel ik tussen mijn applicaties? Hoe kan ik mijn processen digitaliseren zonder gebruik te maken van onderhoudsonvriendelijke Robotic Process Automation, RPA’s?

DataRotonde automatiseert processen tussen organisaties en applicaties voor meer dan 1.600 organisaties die samen per jaar meer dan 1,84 miljard procesberichten met elkaar uitwisselen.

Voor alle (keten)integratievraagstellingen kunnen bezoekers bij ons terecht.

Op welk vlak kunnen jullie corporaties écht verder helpen?
DataRotonde is een effectieve oplossing voor woningcorporaties om processen te digitaliseren. DataRotonde helpt corporaties in de transitie naar de cloud, het aanbieden van gedigitaliseerde processen, monitoring en ketenintegraties met verschillende domeinen.

DataRotonde levert regie over integraties door actieve signalering en monitoring op integraties en proactieve aansturing van applicatieleveranciers in het geval er incidenten (dreigen) te ontstaan. Hierdoor is de IT-organisatie van de corporatie optimaal in controle over haar applicatielandschap.

Mijn-omgeving
Middels een mijn-omgeving kun je meekijken met de regisseur, heb je zicht op je processen en wordt het gebruik- en verbruik van het landschap inzichtelijk. Met DataRotonde Regie ben je als woningcorporatie optimaal in controle over je bedrijfsprocessen.

DataRotonde is op CorporatiePlein te vinden op stand 45.

Aanmelden voor CorporatiePlein kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: DataRotonde