DataBalk: Tijd, gemak en goede service voor klanten creëren

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Met een revolutionair nieuwe architectuur langs de as van de VERA kerndomeinen Klant, Vastgoed, Financiën en Dossier zorgt DataBalk voor vernieuwing in de sector. De architectuur en bijbehorende producten leveren corporaties wendbaarheid en innovatie. Dat is de basis om corporaties een flinke stap voorwaarts te laten maken in hun digitale dienstverlening. Door middel van online oplossingen willen zij hun zoekers én huurders verschillende communicatiekanalen aanbieden, om hiermee hun bereikbaarheid en service te vergroten. Hoe regel je zoiets in en wat voor software is daarbij voorwaardelijk? DataBalk vertelt er op CorporatiePlein meer over, en wij spraken alvast met Hermen Joostens.

Om corporaties in hun ambities te ondersteunen, is het essentieel dat zowel de klant als medewerker over dezelfde informatie beschikken en dit op één plek is vastgelegd en wordt beheerd, begint Hermen. “Met IRIS CRM van DataBalk worden corporaties optimaal ondersteund in hun doelstellingen van klantenservice. Het Microsoft 365 Customer Engagement SaaS-platform is de basis voor IRIS CRM, hét nieuwe CRM voor woningcorporaties. Hierdoor hoeven wij niet alles zelf meer te ontwikkelen en kunnen we maximaal profiteren van de beschikbare Microsoft innovatie. Hiermee is IRIS CRM zeer toekomstbestendig, innovatie komt immers als routine.”

Eén totaaloverzicht
DataBalk past de maximaal beschikbare Microsoft innovatie ook toe binnen haar ERP-oplossing GRIP. “De wens van iedere corporatie is immers: één totaaloverzicht van alle bedrijfsactiviteiten en -processen. Onze standaardinrichting in Microsoft Dynamics 365 maakt dit mogelijk door de boekhouding, verhuur-, onderhouds-, project- en voorraadadministratie direct te koppelen. De financiële prestaties zijn real time te zien in ingebouwde Power BI dashboards. Het debiteuren- en crediteurenbeheer is te stroomlijnen zonder de compliance in gevaar te brengen. De nauwkeurigheid van financiële prognoses neemt toe door gegevens over meerdere dimensies te modelleren en te analyseren.”

GRIP Verhuur
“Een belangrijk uitgangspunt dat wij hanteren is ‘standaard waar het kan, corporatiespecifiek waar het moet’,” gaat Hermen verder. “Bij ‘standaard waar het kan’ richt onze inspanning zich uitsluitend op de standaardinrichting van de ERP en CRM van Microsoft. Specifiek voor de corporatie bieden wij GRIP Verhuur. In deze module worden alle operationele processen rondom verhuringen van het begin tot het eind efficiënt ondersteund. Een open systeem dat volledig voldoet aan sectorstandaarden waardoor het optimaal integreert met Microsoft en andere op open standaarden gebaseerde systemen. Nieuwsgierig naar wat onze oplossingen CRM, ERP en Verhuur voor uw corporatie kunnen betekenen? Bezoek onze stand en wij informeren graag over onze dienstverlening en softwaremogelijkheden.”

DataBalk is te vinden op stand 71 op CorporatiePlein.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2021 kan via deze link.

Bron: CorporatieMedia, Foto: DataBalk