Data B.: Zorgen voor efficiënte communicatie

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Huurders verwachten van corporaties een snelle service en hoge kwaliteit in de dienstverlening. Duidelijke en efficiënte communicatie zijn hierbij van essentieel belang, maar hoe realiseert een corporatie dat? Data B. vertelt op 21 september tijdens CorporatiePlein over haar documentplatform Dboxx, en wij spraken daar alvast over met Jos Kuipers.

Door de digitalisering in de corporatiesector verwachten huurders meer van hun corporatie, begint Jos. "Zij willen met hun corporatie communiceren zoals zij dat willen, op de manier die voor hen het prettigst is. Of dit nu via een brief, e-mail, SMS of WhatsApp-bericht is maakt niet uit, de corporatie moet dit kunnen verzorgen."

Juiste ondersteuning
"Om perfect in te kunnen spelen op deze behoefte, hebben wij ons interactieve documentplatform Dboxx ontwikkeld," gaat Jos verder. "Hiermee krijgen corporaties de juiste ondersteuning om aan de wensen van huurders te voldoen. Met Dboxx krijgen corporaties de primeur als het gaat over de toekomstmogelijkheden op het gebied van de inzet van een brede kanaalstrategie. Ook kunnen er heel gemakkelijk betalingen worden verricht via Ideal via dit platform."

"Data B. is sinds jaren een betrouwbare partner voor een groot aantal woningcorporaties als het gaat om het versturen van fysieke post en de daarbij behorende digitale mogelijkheden. Het is nu tijd voor de volgende stap, waarin de kanaalstrategie van de corporatie onze inzet wordt."

Data B. is op CorporatiePlein te vinden op stand 24