Data B.: "Nieuw documentplatform om brede kanaalstrategie te faciliteren"

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Binnen de corporatiebranche wordt momenteel in een snel tempo de communicatie met huurders gedigitaliseerd. "Huurders verwachten daarbij service, kwaliteit en vertrouwen voor de huur die ze maandelijks betalen." Dat zegt Olaf Beltman, Hoofd Verkoop, Marketing & Communicatie bij communicatiespecialist Data B. Het bedrijf zal op 22 september tijdens CorporatiePlein bezoekers vertellen over hoe ze dit het beste kunnen realiseren, en presenteert tegelijkertijd haar nieuwe documentplatform.

"Snelle en goede communicatie staan hierbij centraal," begint Olaf. "Huurders willen de boodschap ontvangen op een manier die voor hen het prettigst is. Of dit nu via de fysieke post, per e-mail, SMS of WhatsApp is, de corporatie moet het op de door de huurder gewenste wijze kunnen aanbieden."

Primeur
Om nog beter in te kunnen spelen op deze behoefte, zal Data B. op CorporatiePlein 2016 haar nieuwe documentplatform presenteren. "Bezoekers krijgen de primeur op het gebied van toekomstmogelijkheden bij de inzet van een brede kanaalstrategie. Wij ondersteunen een groot aantal corporaties bij de inzet van de juiste communicatiekanalen, en bij zowel fysieke als digitale communicatie met huurders zijn wij de aangewezen partner. Volgende maand zullen wij de volgende stap qua communicatie zetten. Uw kanaalstrategie wordt dan onze inzet."

Data B. is op CorporatiePlein te vinden op stand 13.