Data B. Mailservice B.V.: You’ve got mail, we’ve got service

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Steeds meer corporaties willen huurders benaderen op de manier waarop het de klant uitkomt. Een goede ondersteuning van ICT-systemen is hierbij essentieel. Data B. Mailservice B.V. vertelt hier op 27 september meer over tijdens CorporatiePlein, en voorafgaand aan de beurs spraken wij daar alvast over met Ben Knollema.

“We zien dat iedere organisatie de totale output van documentstromen onder de loep neemt en er een afweging wordt gemaakt tussen opnieuw zelf investeren in de organisatie of het outsourcen van het gehele proces,” begint Ben. “Voor dat laatste heeft Data B. Mailservice B.V. een innovatief en interactief platform ontwikkeld: Dboxx. Dit is een webapplicatie waarop een uitgebreide kanaalstrategie kan worden ingesteld voor het verzenden van de diverse digitale en fysieke documenten. Een corporatie wil keuzevrijheid op ieder moment én voor iedere documentstroom. De gebruiker kan eenvoudig data uploaden in Dboxx, dan wordt deze verwerkt tot een volledig opgemaakt document. Daarna kan op ieder moment en voor elk document het gewenste verzendkanaal, of een combinatie van diverse kanalen, gekozen worden. Van het fysiek printen, couverteren en per post verzenden tot aan het verzenden per e-mail of sms.”

Onder één dak
“Het gebruik van betaaloplossingen als iDEAL en digitale incassomachtigingen (Emandates) kunnen we daarbij naadloos in de bedrijfsprocessen passen. Dit gaat onder andere om factuurstromen, incassotrajecten, webshops of directe betalingen, bijvoorbeeld vanuit de eigen organisatie een betaallink sturen naar een huurder die een betalingsregeling niet nakomt. Een belangrijk voordeel van Data B. Mailservice B.V. als complete outputleverancier is dat een corporatie hiermee een compleet machinepark én de digitale dienstverlening onder één dak heeft, one stop shopping dus.”

You’ve got mail, we’ve got service
Onder de titel ‘You’ve got mail, we’ve got service’ presenteert Data B. Mailservice B.V. zich tijdens CorporatiePlein. “Wij staan bezoekers graag te woord over ons documentenplatform Dboxx en geven verdere uitleg over onze diensten. Daarnaast maken bezoekers kennis met het duurzame initiatief ‘Ocean Sole’, een organisatie die van teenslipperafval uit de zee – jaarlijks ongeveer 500.000 stuks – prachtige creaties maakt. Alle corporaties in het land ontvangen binnenkort een waardebon die bij onze stand kan worden ingeleverd om een klein model op te halen en mee te nemen. Daarnaast maken ze kans op een groot model als blikvanger bij de receptie van de corporatie.”

Bron: CorporatieMedia | Foto: Data B.

Aanmelden voor CorporatiePlein 2018 kan hier. Een plattegrond met alle deelnemende exposanten vind je hier.

Data B. Mailservice B.V. is op CorporatiePlein te vinden op stand 2