Corporaties optimaliseren met BIS NOA nulmeting

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Met iedere release verandert functionaliteit en wordt BIS NOA vernieuwd, dus is uw kennis nog wel actueel? Maken uw collega’s op de meest optimale en efficiënte wijze gebruik van BIS NOA en/of Microsoft Office? Met de digitale nulmeting van Kjenning krijgt u in slechts 15 minuten per werknemer antwoord op deze vragen!

Breng de kennis van BIS NOA en/of Microsoft Office in kaart met een aantal eenvoudige en korte digitale formulieren over de verschillende modules van BIS NOA en Microsoft Office. En de meting wordt gevalideerd door NCCW door daadwerkelijk gebruik van het systeem op gebruikersniveau zichtbaar te maken. Ook wordt hierbij gekeken naar de vragen die bij de helpdesk NCCW zijn gesteld vanuit de betreffende corporatie.


In de rapportage vindt u de zaken die goed gaan en de zaken die meer aandacht behoeven. Op basis van de uitkomsten krijgt u een advies, waarmee u in staat bent een goed onderbouwde keuze te maken om gericht te investeren in de kennis van uw medewerkers.
Afhankelijk van uw prioriteit, onderwerpen en ontwikkeling kunt u gericht aan de slag om de kennis van het systeem te optimaliseren.

Het resultaat van de nulmeting: leren wat je niet weet, niet méér en niet mínder!
VOOR WIE? De nulmeting is bedoeld voor medewerkers die met BIS NOA werken.

Er is nu een demo van de digitale nulmeting die u vrijblijvend kunt bekijken. Wilt u meer informatie of de digitale demo vrijblijvend bekijken? Klik hier en wij sturen u de link.
INVESTERING

10-15 minuten per in te vullen formulier.
Afhankelijk van het aantal medewerkers die een nulmeting invullen, gelden de volgende tarieven (exclusief BTW):

Aantal medewerkers / Tarief
1 – 15 / € 695,00
16 – 30 / € 995,00
31 – 45 / € 1.295,00
46 – 60 / € 1.595,00
61 – 75 / € 1.895,00
76 – 100 / € 2.195,00

Heeft u interesse in de BIS NOA nulmeting? klik hier

Bron: NCCW