CorporatieGids LIVE Kennisdagen voorzien in behoefte

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

,,De eerste editie van de CorporatieGids LIVE Kennisdagen zijn erg succesvol verlopen'', antwoordt organisator Martin Barendregt van CorporatieMedia zichtbaar tevreden. ,,We organiseren de CorporatieGids LIVE Kennisdagen dit jaar voor het eerst, ter opluistering van het verschijnen van onze jubileumeditie CorporatieGids 2014. Dat er dan verdeeld over twee dagen bijna 175 corporatieprofessionals op af komen, hadden we uiteraard gehoopt, maar niet verwacht''.

Positieve reacties
,,Van de bezoekers krijgen we eigenlijk alleen maar positieve reacties'', zegt organisator Paul Tuinte van CorporatieMedia. ,,Van organisatie tot locatie en van de kwaliteit van kennissessies tot de kwaliteit van de catering; op alle fronten is men dik tevreden. We hebben bezoekers nadrukkelijk om feedback gevraagd en dan is het fijn dat daar gehoor aan wordt gegeven. Een aantal bezoekers had de duur van de kennissessies graag wat langer gezien. Dertig minuten bleek soms te kort. Maar er waren ook veel bezoekers die het strakke tijdschema en de streng gelimiteerde duur van de sessies juist perfect vonden. Je daagt leveranciers en adviseurs uit snel tot de kern van hun verhaal te komen. Als je als toehoorder in dat half uur een aanleiding zien voor een vervolggesprek of het aanvragen van meer informatie, is voor beide partijen het doel bereikt''.


Vervolg
Of er een vervolg komt op de CorporatieGids LIVE Kennisdagen is nog niet bekend. ,,In het najaar organiseren we eerst nog CorporatiePlein, bedrijfsvoering & ICT vakbeurs voor woningcorporaties. Dat is een compleet ander evenement, waar leveranciers en adviseurs de bezoekers ontvangen op hun stands. Daar is uiteraard geen tijdlimiet van 30 minuten en kunnen bezoekers in veel gevallen desgewenst demo´s bekijken. We denken dat de CorporatieGids LIVE Kennisdagen en CorporatiePlein prima complementair aan elkaar kunnen zijn. De beslissing daarover nemen we in een later stadium''.

Bron: CorporatieGids LIVE kennisdagen 2014