Contractverlenging Wold & Waard met SG

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Na een intensief en zorgvuldig traject heeft Wold & Waard er voor gekozen om haar contract met SG|automatisering te verlengen tot en met 2024. Daarnaast staat in 2014 een overstap naar de nieuwe SG|tobiasAX-suite gepland. De voorbereidingen voor dit traject zijn inmiddels gestart.

Bij de ondertekening waren namens Wold & Waard mevrouw Janneke Klijn (directeur-bestuurder) en de heer Piet van Esch (manager financiën) aanwezig en de heer Ruud Haak namens Improving-IT als onafhankelijk adviseur betrokken bij dit traject. Namens SG|automatisering waren de heer Martin Holwerda (directeur), de heer Rick van Wietmarschen (projectmanager) en de heer Gert-Jan Tent (accountmanager) bij de ondertekening betrokken.

Contractondertekening door mevrouw Klijn van Wold & Waard en de heer Holwerda van SG|automatisering

Op maandag 16 december jl. vond de feestelijke contractondertekening bij Wold & Waard plaats onder het genot van een door SG aangeboden slagroomtaart. De heer Van Esch sprak daarnaast nog zijn dankwoord namens Wold en Waard uit over de wijze waarop SG|automatisering het hele voortraject heeft ingevuld. Wold & Waard ziet het implementatietraject dan ook met veel vertrouwen tegemoet!

Wold & Waard wil de komende jaren een beheersbare en moderne ICT-omgeving realiseren voor de lange termijn. Dit doet zij door gebruik te maken van standaardsystemen van een beperkt aantal leveranciers. Met de SG|tobiasAX-suite wordt daarmee een belangrijk fundament gelegd.

Wold & Waard wil met SG|tobiasAX:

  • de medewerkers een modern systeem bieden dat doelmatig en efficiënt is ingericht
  • voorbereidingen treffen voor een verdergaande digitalisering van de dienstverlening aan huurders en woningzoekenden
  • het factuurproces digitaliseren en de informatievoorziening verdergaand automatiseren


Over Wold & Waard

Wold & Waard biedt goed en betaalbaar wonen in de sociale huursector in het Westerkwartier van de provincie Groningen. Het richt zich daarbij met name op mensen met een lager inkomen of een bijzondere woonvraag. Daarbij gaat het niet alleen om het huis. Wold & Waard levert ook een bijdrage aan de woonomgeving en de leefbaarheid.

Aan het realiseren van deze missie werken ongeveer 50 medewerkers, in nauwe samenwerking met de partners in het Westerkwartier zoals gemeenten, welzijn en zorg. Huurdersbetrokkenheid vindt Wold & Waard erg belangrijk. De kernwaarden van de organisatie zijn actief, betrokken en solide.

Wold & Waard exploiteert ca. 5.000 woningen verspreid over 34 dorpen. De belangrijkste uitdagingen voor de komende jaren zijn de betaalbaarheid voor de huurders, de kwaliteit van de woningen en een op de vraag afgestemde beschikbaarheid van woningen.

Bron: SG|automatisering