Consolidated: 'Flinke toename daklekkages in 2015'

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Onze cijfers van het afgelopen jaar zijn bekend. Opvallend is de enorme toename van het aantal meldingen van daklekkages bij Consolidated. Dat heeft te maken met het feit dat klanten ons steeds vaker weten te vinden.

Meer klanten, betekent meer meldingen en dus meer werk voor Consolidated. Uit die aanwas van nieuwe klanten spreekt veel vertrouwen. Klanten waarderen de kwaliteit van de dienstverlening van onze dakwacht. Maar ook de innovaties die we introduceerden zoals Dakota, en onze track & trace-module voor daklekkages die we onlangs hebben geïntroduceerd.

Toename van dertig procent
In 2014 repareerden we in totaal 10.426 daklekkages. In 2015 hebben we 13.557 daklekkages gerepareerd. Een toename van maar liefst 30 procent. Voor het jaar 2016 verwachten we een verdere groei. Dit baseren we op het feit dat we opnieuw door een aantal woningcorporaties geselecteerd zijn voor de uitvoering van het dagelijks dakonderhoud.

Een goed jaar
De omzet van Consolidated is gestegen tot iets boven 30 miljoen euro. De brutomarge is ook licht gestegen. Netto, na afdracht van vennootschapsbelasting, hebben we een winst geboekt van 1,3 miljoen euro. Precies conform de doelstelling van 4% die we in ons bedrijf hanteren. We mogen dus van een goed jaar spreken.

De solvabiliteit, gedefinieerd als het Eigen Vermogen als percentage van het balanstotaal is met 46% zeer gezond te noemen.

Bron: Consolidated

Klik hier om de bedrijfsprofielpagina van Consolidated in de CorporatieGids 2016 te bekijken.