Connect-IT biedt Woonstede geavanceerde mogelijkheden

Geplaatst door CorporatieMedia op
 

Fieldservice software Connect-IT biedt Woonstede geavanceerde mogelijkheden

Wat mij opvalt bij jullie product, is dat er veel mogelijk is. De software is geavanceerd opgezet. Het aardige is dat dit tegelijkertijd met een soort van Friese nuchterheid wordt neergezet, er wordt niet ingewikkeld over gedaan. Geen poeha of onbegrijpelijke opzet van de software. Mijn quote is dan ook: “Connect-IT biedt geavanceerde mogelijkheden, zonder ingewikkeld te doen” (Martijn Hoving, Informatieadviseur Woonstede)


Keuze van Woonstede

Woonstede is een woningcorporatie uit Ede, met een eigen onderhoudsdienstvan 31 vaklieden. Voor de ondersteuning van het proces voor service en onderhoud is ter aanvulling op de ERP software, Tobias AX, van SG automatisering gekozen voor de digitale planning en werkbon oplossing Connect-It van ViaData automatisering. Nadat Woonstede in 2013 is begonnen met de inrichting van de applicatie is eind 2013 de testfase goed doorlopen en heeft een succesvolle integratietest met Tobias AX plaatsgevonden. Doormiddel van het train-the-trainer principe vindt kennisoverdracht naar zowel de planners als de vaklieden plaats en zal begin 2014 door Woonstede gewerkt worden met Tobias AX in combinatie met Connect-It.

woonstede_ede

Woonstede

Woonstede is een woningcorporatie in Ede die zich onderscheidt door een unieke mix van professionaliteit, veelzijdigheid, persoonlijke betrokkenheid en servicegerichtheid. Zij geven zoveel mogelijk ruimte aan de woonwensen van hun klanten en de ambitie van haar medewerkers. Hun inbreng inspireert hen. De medewerkers zorgen ervoor dat Woonstede in de regio rondom Ede een betrouwbare en innovatieve naam heeft opgebouwd.

Connect-it-Tile

Connect-It buitengewoon eenvoudig

ViaData automatisering is reeds 7 jaar actief in de corporatiebranche en heeft in die tijd al diverse woningcorporaties uitgerust met haar fieldservice oplossing Connect-It. Enerzijds wordt dit gerealiseerd met een geavanceerde planningstool en anderzijds kunnen de vaklieden op eenvoudige wijze voorzien worden van volledige klusinformatie en kunnen zij zeer efficiënt de administratieve afhandeling doen van de uitgevoerde werkzaamheden op een mobiel toestel zoals een pda.

Met Connect-It zorgt u voor efficiënt onderhoud op een klantgerichte manier. Connect-It biedt de juiste hulpmiddelen voor een optimale planning, goed geïnformeerde medewerkers en communicatie met uw huurders. Connect-It buitengewoon eenvoudig.

Bron: ViaData